Huominen pyhä on 11. sunnuntai helluntaista, joten se ei ole mikään erityispyhä. Liturginen väri on vihreä ja alttarilla on kaksi alttarikynttilää.

Päivän aihe on etsikkoaika. Se kertoo siitä, että ihmisillä ja ihmisyhteisöillä on edessään tärkeitä valintoja ja ratkaisuja. Näissä tilanteissa ei aina kuunnella Jumalan ääntä ja noudateta hänen kutsuaan.

Päivän evankeliumi on Luuk. 19:41-48. Evankeliumi ei aina ole ilosanoman julistamista, mikä voi tuntua satunnaiselta kirkossa kävijältä erikoiselta. Huomisessa evankeliumitekstissä Jeesus suri sitä, että hänen kansansa oli menossa kohti tuhoa. Etsikkoajat tulisi käyttää Jumalan äänen kuuntelemiseen.

Jeeus ajoi pois temppelin kauppiaat, minkä seurauksena juutalaisten johtomiehet yrittivät keksiä keinon lopettaa hänen toimintansa. Kansa kuunteli kuitenkin koko ajan Jeesusta.

Huomisissa virsisuosituksissa on aika monta outoa virttä. Tuttuja olivat lisävihon virret 914 Etsi, kutsu minutkin ja 932 Ihmeellistä armoa. Näihin voi tutustua osoitteessa virsikirja.fi, josta löytyvät kaikki lisävihon virret laulettuina.